Tevreden klant Kendall Mason

 

“Kendall Mason is als geen ander in staat om de wensen van ondernemers om te zetten in het juiste product. Ze zijn proactief, denken mee met de klant en adviseren producten waar ik achter sta als ondernemer.”

Martijn Pennekamp Ikwordzzper

De gouden tip voor uw cliënt (tot 40% korting)

 

Als financieel adviseur creëert u financiële ruimte voor uw cliënt. Een enorme uitdaging in tijden van crisis. Kendall Mason maakt het makkelijker met verrassend voordelige verzekeringsproducten. Bespaar op de premie en niet op de voorwaarden

 

Tot 40% korting
De beste voorwaarden tegen de scherpste prijzen? Dat kan dankzij onze schaalgrootte. Kendall Mason behartigt de belangen van ruim 50.000 ondernemers en 35 branche- en koepelorganisaties. Daarmee verwezenlijken we een ongekende prijs-kwalteitverhouding.

 

Innovatieve oplossingen
Wij zijn continu bezig onze producten te vernieuwen en uit te breiden. Zo komen wij binnenkort met nieuwe pensioenoplossingen voor de opbouw in eigen beheer./span>

Voor Nederlandse bedrijven die willen groeien in het buitenland hebben wij ook aparte pensioenoplossingen die mondiaal toepasbaar zijn.Niets is onmogelijk. Wij zien overal mogelijkheden. Dit is wat ons zo uniek maakt.

 

Onze producten

U kunt bij ons terecht voor de volgende financiële producten:

 

  • Arbeidsongeschiktheid ( AOV ) voor ondernemers.
  • Collectieve pensioenen voor het bedrijf.
  • Nabestaandenpensioen (eventueel in combinatie met eigen beheer).
  • Verzuim.
  • WIA (gat) verzekeringen.
  • en Collectieve zorgcontracten.

 

Meer weten? Neem contact op!
Meer weten over Kendall Mason? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op (035 – 694 21 95) of ga naar onze productpagina’s voor meer informatie.

Contact

 
offerte  Meer informatie opvragen!

support  Bel mij direct!

mail   Mail ons

tel   Bel: 0031(0)35-6942195

Kendall Mason’s Blog

Lees meer