Tevreden klant Kendall Mason

 

“Kendall Mason is als geen ander in staat om de wensen van ondernemers om te zetten in het juiste product. Ze zijn proactief, denken mee met de klant en adviseren producten waar ik achter sta als ondernemer.”

Martijn Pennekamp Ikwordzzper

Blue contracting en Kendall Mason

Kendall Mason is verantwoordelijk voor de collectieve mantels van ruim 50.000 ondernemers en circa 280.000 werknemers en leden. Een uitstekende partner voor werkgevers en branche/ leden collectieven. 

 

Kendall Mason heeft zich gespecialiseerd in de volgende doelgroepen:

  • ZZP collectieven (o.a AOV, BAV);
  • (Internationale) Fiscalisten, Accountants en Administratiekantoren;
  • Multinationals, gevestigd in Nederland;
  • En Branche- en ledencollectiviteiten.

 

Collectief platform Blue contracting

Blue contracting heeft in samenwerking met Kendall Mason een aantrekkelijk verzekeringsarrangement voor u ingericht. Vanwege onze schaalgrootte profiteert u van de beste voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie.

 

Kortingen tot 40%

Besparingen kunnen oplopen tot 40%. De gemiddelde besparing bedraagt circa 2.500,- per jaar. Zo heeft u uw lidmaatschap snel terugverdiend. De meeste contracten zijn vanwege recente wetswijzigingen ook snel opzegbaar, dus u kunt ook snel gebruik maken van uw voordeel.

 

Geen valkuilen of kleine letters

Kendall Mason is volledig onafhankelijk. Wij garanderen dan ook volledig transparante voorwaarden. Dus geen kleine letters en geen valkuilen.

 

Van welke producten kunt u gebruik maken?

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten over Kendall Mason? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op (035 – 694 21 95) of ga naar onze productpagina’s voor meer informatie.

 

Meer informatie opvragen? Klik hier

Contact

 

offerte  Meer informatie opvragen!

support  Bel mij direct!

mail   Mail ons

tel   Bel: 0031(0)35-6942195

Kendall Mason’s Blog

Lees meer