Tevreden klant Kendall Mason

 

“Kendall Mason is als geen ander in staat om de wensen van ondernemers om te zetten in het juiste product. Ze zijn proactief, denken mee met de klant en adviseren producten waar ik achter sta als ondernemer.”

Martijn Pennekamp Ikwordzzper

De gouden tip voor uw cliënt (tot 40% korting)

 

Leden van Waarborg FD profiteren van aantrekkelijk voordeel. Uitstekende voorwaarden en tot 40% korting op de premie.

 

Waarborg FD richt zich met haar gerichte dienstverlening, Waarborg en Keurmerk geheel, op basis van maatwerk en samenwerking met accountants en administratiekantoren èn hun opdrachtgevers, op het inzichtelijk maken van de kwaliteit, klanttevredenheid en klantgerichtheid van een kantoor

Op basis van diverse periodieke gerichte onderzoeken onder kantoren en hun klanten, waarbij we de behoeftes en verwachtingen van ondernemers continu inventariseren, voorziet Waarborg FD in die behoefte en dus creëren wij gezamenlijk aantoonbare (meer)waarde voor de kantoren.

Van de uitgevoerde onderzoeken ontvangt het bedrijf of kantoor duidelijke rapportages die gehanteerd kunnen worden om ondernemers, objectief en onafhankelijk, inzicht te geven in de kwaliteiten, klanttevredenheid en klantgerichtheid van het bedrijf of kantoor, zoals dat wordt ervaren door hun eigen klanten.

Een goede algehele objectieve waardering (op diverse criteria) van de eigen klanten is nog altijd de beste referentie en zal leiden tot meer resultaat.

 

Bespaar tot 40%

Lid van Waarbog FD? Benieuwd naar het verschil dat Kendall Mason kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies van de onderstaande producten.

 

Contact

 

offerte  Meer informatie opvragen!

support  Bel mij direct!

mail   Mail ons

tel   Bel: 0031(0)35-6942195

Kendall Mason’s Blog

Lees meer